Lijstjes

De 10 van woensdag

Het is bijna december, dus ik ben al een tijdje bezig met winkelen voor de Kerst. Dit komt doordat ik graag online winkel, want dan kan het op het moment dat het mij schikt, en dan wordt het bezorgd op het moment dat het de studentes van nummer 6 schikt, want die nemen zo’n beetje al mijn pakketjes aan. Maar het nadeel van winkelen is dat ik ook zoveel dingen zie die ik eigenlijk zelf wil hebben. Vandaar een lijstje van 10 dingen die ik zou kopen als ik een onbeperkt budget had.

  1. Een nieuwe MacBook, die met die superhandige balk bovenin met allerlei toepassingen waarvan ik niet wist dat ik die nodig had.
  2. Een nacht in het Conservatorium Hotel met M, met ontbijt en eten en algeheel verwenarrangement.
  3. Een werkplek. Dit is niet haalbaar, dat weet ik, we wonen te klein en op school heb ik geen functie waarvoor ik een werkplek zou moeten hebben, maar ik zou zo graag een ruimte hebben om te werken, zodat we zouden kunnen eten aan de eettafel.
  4. Een koptelefoon die alle omgevingsgeluid zou killen. Kennelijk moet ik dan de Bose QuietComfort 35 hebben. Lijkt me heerlijk.
  5. Een appartement in New York waar M en ik een maand konden wonen. Ik zou zo benieuwd zijn om te kijken hoe het is om daar echt te wonen in plaats van een week te hebben en dan als een idioot een to do list af te werken.
  6. Een buikwandcorrectie. Ik vind mijn hele lijf nu echt prima met kleren aan, maar zonder kleren aan zie ik vooral hangend vel. Sorry als dat TMI is, maar het is zo. En het kost een paar duizend euro om dat te fixen, en dat heb ik er niet voor over.
  7. De geur Ambre Eccentrico van Armani Privé. Ruikt heerlijk, kost slechts €180. Dat is zelfs mij te veel voor een parfum.
  8. Een foto van Erwin Olaf. Niet van dikkerdjes met touwen erom, maar uit de serie ‘Grief’ of ‘Hope’. Zo mooi.
  9. Een jurk van Vivienne Westwood. Niet Anglomania. De dure collectie.
  10. Een reis naar het Noorderlicht. Dat wil ik zo ontzettend graag zien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.