Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik ben donderdag met M bij The Bishop geweest, een restaurant in Leiden dat het heel goed doet in allerlei peilingen. We waren daar met Valentijnsdag ook, en toen hadden ze wat moeite met het bespelen van een vol restaurant, maar dat leken ons opstartproblemen. Dit keer ging het veel beter, en ik heb erg lekker gegeten: geroosterde bloemkool met Époisses en daarna rib roast met merg en laurierjus.

Horen: dinsdag ben ik met fractiegenoot P naar een concert van Elton John gegaan. Ik vond het entertaining, maar niet meer dan dat. Het valt me op dat ik het toch lastig vind om enthousiast te raken van concerten van artiesten van wie ik eigenlijk geen fan ben, hoe goed verzorgd de show ook is.

Ruiken: ik ben nog steeds te belazerd om van luchtje te ruilen, want daarvoor moet ik helemaal naar boven om een ander flesje te pakken, dus ik ruik nog steeds Hermann (met dat lange verhaal erachter) van État Libre d’Oranges. Ik ben er inmiddels ook wel even klaar mee, dus ik zal een andere pakken. Echt waar.

Zien: als laatste film op de IDFA zag ik Hillsborough. Ik vond hem echt schitterend en ik vind dat iedereen ernaar moet kijken. Ook als je niet geïnteresseerd bent in voetbal. Er zit genoeg in over media, over politie en over politiek om hem voor iedereen belangrijk te maken. Kijken dus.

Voelen: wat zal ik zeggen? Nog steeds slaaptekort, nog steeds moe, nog steeds geen energie. Maar dit weekend is de sprs.me, dus even kijken hoe ik daarvan terugkeer.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.