Christmas countdown,  Filmpjes

Christmas countdown

Ik ben een enorme Kerst-junkie. Met de Sint heb ik niks, de zwartepietendiscussie interesseert me hoegenaamd geen reet (al ben ik wel blij met roetpieten), maar rond half november begint voor mij het aftellen tot de Kerst. Daarom van nu tot 25 december elke donderdag een Kerstfilmpje.

Het zijn wel vooral reclames dit jaar, constateer ik, maar in Engeland doen ze dan wel heel erg hun best om mooie Kerstreclames te maken. Deze vind ik ook leuk, en wederom multicultureel ingesteld, al vraag ik me wel af hoe dat gezin is samengesteld – de zoon is duidelijk van hem en de dochter is van haar, maar kennelijk hebben ze samen geen interraciale baby mogen maken van de firma Sainsbury’s. Jammer voor ze. ‘The greatest gift is me’ – mooie boodschap. Ik hoop dat ik met Kerst een beetje in vorm ben, anders gaan mensen nog vragen of ik het bonnetje bewaard heb, zodat ze me kunnen ruilen…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.