Lijstjes

De 10 van woensdag

Ik heb nog minder dan een maand om alles wat ik in 2016 wilde doen en bereiken ook daadwerkelijk te doen en te bereiken. Daar zou een normaal mens misschien zenuwachtig van worden, maar bij mij valt het wel mee, waarschijnlijk omdat ik op het moment voor het eerst in tijden iets minder opgefokt ben, dus dan maakt dit kleine beetje zenuwen ook niet meer uit. Maar goed, ik kan dus nog wel wat dingen doen. In elk geval de volgende 10:

  1. Een museum bezoeken. Misschien wel gewoon het RMO, want die hebben de Egyptische afdeling heropend, maar misschien wel in een andere stad. Als ik maar ga.
  2. De afrondende opdracht voor de coachopleiding daadwerkelijk doen en opsturen.
  3. Nog 3 boeken lezen, of eigenlijk nog 2.5, want dan heb ik weer de 52 boeken gehaald.
  4. Zuurvlees maken. En eten. Met friet (dus geen patat) en zelfgemaakte mayonaise.
  5. Naar Fantastic Beasts and Where To Find Them. Morgen. Kan ik gelijk een vinkje zetten.
  6. Twee dagen yoga-workshop volgen. Het zal hard werken worden om de opleiding te halen, en ik denk dat een paar dagen workshop de boel wel even vlot zal trekken.
  7. Seizoen 1 en 2 van The Gilmore Girls kijken. Seizoen 1 is volgens mij bijna klaar, dus zo heel veel werk is het niet. Of werk, dat is het sowieso niet, het is meer een kwestie van tijd dan van inspanning.
  8. 1 geurkaars een keer aansteken. Eentje. Moet kunnen.
  9. 10 kledingstukken uit mijn reguliere kast halen en wegdoen of weggeven. Ik ben vandaag begonnen met de vossensjaal waar ik jeuk van krijg, die heb ik gelijk doorgepasst aan een collega die er heel enthousiast over was. Nog 9 te gaan dus.
  10. 2500 woorden aan mijn boek schrijven en een soort hoofdstukkenoverzicht maken zodat ik weet wat er nog komt en wanneer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.