Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: zaterdag vierden M en ik met mijn moeder haar 70ste verjaardag bij Beluga, en we hebben weer heerlijk gegeten en gedronken. Ik vond het allemaal zalig, van amuse tot en met de bijlagen bij de koffie. Oh, de gintonix, de wijn en de whisky waren ook heel erg de moeite waard.

Horen: om de een of andere reden luister ik op het moment veel naar het oeuvre van Lonely Island. Supergrappig. Als ik de intro van ‘I just had sex’ hoor begin ik al te lachen. Kan ik iedereen aanraden.

Ruiken: zaterdag ging ik nog even trainen voordat we naar Maastricht gingen en toen heb ik eindelijk de oorzaak achterhaald voor de verschrikkelijke geur die uit mijn sporttas komt: een banaan die al in die tas zat toen Toetanchamon aan de macht kwam, want ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een banaan heb gekocht. Ik vond het zo goor dat ik eerst ben gaan sporten om moed te verzamelen om dat ding weg te gooien, maar het is gelukt. De tas moet nog een paar jaar luchten denk ik.

Zien: Gilmore Girls dus. Zo vaak ik kan, maar ik zit nog steeds in seizoen 1. Dit wordt een gebed zonder end, vrees ik. En volgende week wil ik per se naar Fantastic Beasts and Where To Find Them, want dat is de laatste week IMAX en 3D, dus dat interfereert met mijn Gilmore Girls-kijkschema. Maar goed, dan heb je ook wat.

Voelen: ik heb een mooi weekend gehad en ben weer een beetje bijgeslapen. November is voorbij, morgen zetten we de Kerstboom op. Er is hoop voor de rest van het jaar.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.