Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: er zit weer een D in de maand, dus M en ik hebben gisteren onze traditionele literfles Bailey’s gekocht. Daar drink ik dan prompt twee glazen van, want het gaat zo makkelijk, dat spul consumeren. Ik denk dat ik hem even ga verstoppen. Vrijdag zijn we gaan eten bij Terroir, waar ze tegenwoordig mooi varkensvlees grillen. Zalig.

Horen: gisteren heb ik Do They Know It’s Christmas? 7 keer achter elkaar gedraaid. Nu weet ik wel dat het Christmas is. Het blijft mijn lievelingskerstliedje.

Ruiken: ik ben zozeer in de Kerstsfeer dat ik een Kerstluchtje heb geactiveerd, Noël au balcon van État Libre d’Orange, dat ruikt naar glühwein. Prima geur hoor, maar ik ga het er niet de hele maand mee volhouden. Gelukkig heb ik plenty andere parfums die ruiken naar iets wat je in december eet of drinkt.

Zien: nog steeds Gilmore Girls, en ik ben inderdaad naar Fantastic Beasts and Where to Find Them geweest, een mooi spektakel. Nu heb ik eigenlijk wel weer zin in een beetje kleine Kijkhuisfilm. Ik denk dat dat voor de Kerst nog wel moet lukken.

Voelen: ik ben uitgeslapen, heb een leuke dag gehad gisteren, ben lekker uit eten geweest, haal mijn targets (behalve mijn nakijktargets), dus ik mag niet klagen. En dat doe ik ook niet. Behalve over die 3 kilo die ik er maar niet afkrijg. Maar goed, gewoon verder gaan met mijn best doen, denk ik.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.