Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: vandaag heb ik een cateringklus, bij H, mijn allerbeste klant, die nu vrienden heeft uitgenodigd voor haar verjaardagsdiner. Een van de gerechten die ik serveer is in salieboter gebakken pompoengnocchi met gorgonzolasaus en spinazie. En pecannoten. Ik heb het van de week geoefend, toen L kwam lunchen, en het was echt fantastisch. In een keer in mijn persoonlijke top 10.

Horen: woensdag ben ik met M naar een concert van de Vreemde Kostgangers gegaan. Dat zijn Hennie Vrienten, Boudewijn de Groot en George Kooymans, die voor de pauze nieuw werk speelden dat ze samen gemaakt hebben, en na de pauze samen oud werk speelden. Ik had een duidelijke voorkeur voor het oude werk overigens.

Ruiken: ik heb weer eens heerlijk in bad gezeten, met het badschuim van de wintergeur van Rituals (waar ik, naast het doucheschuim, inmiddels ook het luchtje, de scrub en dus het badschuim van heb). Elke keer als ik in bad ga neem ik me voor om het vaker te doen, maar dat komt er dan eigenlijk nooit van. Maar ik heb het me weer voorgenomen.

Zien: met L heb ik Popstar: Never Stop Never Stopping gekeken, een film met en door de mensen van Lonely Island, die liedjes maken waar ik altijd, hoe somber ik ook ben, om kan lachen. Deze film was prachtig. Bizar, maar prachtig.

Voelen: ik voel me niet zo lekker, eerlijk gezegd. Bijna iedereen is ziek, dus ik hoop dat het bij mij niet doorzet. Vooralsnog voel ik me lichtelijk ellendig, dus daar is overheen te komen, maar ik kan volgende week eigenlijk niks missen. Een extra vitaminepil dan maar…

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.