Bloggen,  Kaas,  Vloggen,  YouTube

Nu ook op YouTube

Het is gelukt: ik heb mijn voornemen om te gaan vloggen of YouTuben waargemaakt. Inmiddels staan er 3 filmpjes op mijn YouTube kanaal, maar er volgen er meer. Dat weet ik zeker, want ik heb al materiaal voor nog een filmpje of 5 op mijn telefoon staan, en ik heb een enorme waslijst van dingen waar ik filmpjes over wil gaan maken. Op mijn kanaal zal ik soms verslag uitbrengen van mijn avonturen, soms gave spullen laten zien en daarover praten, soms gewoon een verhaal vertellen over dingen die ik belangrijk of niet belangrijk of leuk of stom vind, en soms met iemand anders praten. Oh, en misschien ook wel eens een kookfilmpje. Kortom, ideeën zat, en ik sta ook zeker open voor verzoekjes, dus als je een voorstel hebt: laat het me weten. En als je je abonneert op het kanaal, staan nieuwe filmpjes van mij gelijk hoog in je playlist. Lijkt me helemaal niet zo erg.

In bovenstaand filmpje breng ik verslag uit van een zeer geslaagde kaas- en wijnproefsessie bij Fromagerie Bon in Leiden (samen met mijn collega M.). Het was niet alleen gezellig en lekker, maar het heeft ook geleid tot een paar mooie bekentenissen. Klik maar gewoon op Play, dan kan je het zien!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.