Bloggen,  Radio,  Schrijven,  Teenage Death Stars

Ik ben er nog

Tja. Dan kondig je begin januari aan dat je even een pauze neemt, en dan blijk je ruim 4 maanden later nog steeds een pauze te hebben. Kennelijk had ik die nodig. Maar dat betekent niet dat ik niet heel vaak aan deze blog gedacht heb – integendeel, ik heb ongeveer 2 maanden nodig gehad om af te kicken van mijn strakke blogschema. 5 posts per week was gewoon ook echt wel veel, en ik merkte dat ik er nog weinig plezier in had. Ik wilde het anders aanpakken, maar ik wist niet precies hoe, dus ik heb een tijdje helemaal niks gedaan. Nou ja, niet helemaal niks: ik heb wel aan mijn roman geschreven. De wordcount van Teenage Death Stars (want zo heet hij) is op dit moment 17643 woorden, dus dat schrijven mag ik van mezelf als progressie noteren. Ik heb ook een onverwachts optreden gehad, bij Radio 1 Vandaag, in het kader van het programma-onderdeel ‘De Optimist’. Ik was uitgenodigd om een zwaar verkorte versie te komen vertellen van mijn eerder gegeven verhaal over borsten, en die uitnodiging heb ik natuurlijk aangegrepen, want als je de kans krijgt om op de nationale radio een record ‘frequentie van het woord ’tieten’ in 2 minuten’ te vestigen, grijp je die met beide handen aan. De opname van mijn interview en het verhaal zijn hier terug te luisteren.

Ik vond het wel moeilijk om na het Radio 1 avontuur niet meteen het bloggen weer als vanouds op te pakken, want in het interview werd er naar mijn blog verwezen, dus toen dacht ik eigenlijk dat ik als een haas voor nieuwe content zou moeten zorgen. Maar ik heb het niet gedaan. Ongetwijfeld kost deze enorme pauze me lezers, maar ik hoop dat die weer terugkomen als ik weer ga schrijven. En daar begin ik per vandaag mee. Het zal wel anders worden. Geen 5 posts per week, misschien de ene week wel, maar dan een andere week weer niks. Geen vaste lijstjes, geen verplichte nummers voor mezelf. Ik ben deze blog begonnen omdat ik het leuk vind om te schrijven, en dat vind ik nog steeds, en in dat kader wil ik ook weer wat gaan doen. Maar ik wil ook andere dingen: nog steeds de roman, en ik ga vloggen. Ik heb al een YouTube-kanaal (daar kan je je vast op abonneren, dat vind ik leuk, en dan krijg je een melding als ik eindelijk een keer over de brug kom met een filmpje) en ik heb een iPhone met een prima camera en een vastberadenheid om epic movies over lifestyle en algehele awesomeheid voor 40 plus dames te maken die alleen maar tot succes kan leiden. Vanavond zit ik op een schrijfavond in Rotterdam, zodat ik chips kan eten en ongestoord kan werken. Het is vast het begin van de voortzetting van iets moois. We gaan het meemaken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.