Cadeaus,  Fotofabriek,  Mok,  School,  Werkkamer,  Werkplek

Een reminder op mijn bureau

Rond het eind van de zomervakantie is mijn werkkamer gepimpt. Niet door mij, want ik zat thuis te chillen, maar door onze onvolprezen conciërges, die een viezig muurtje geschilderd hebben, de nieuwe meubels in elkaar gezet hebben en de dingen die ik aan de muur wilde hebben ook daadwerkelijk bevestigd hebben. Maar daarmee was ik er natuurlijk nog niet, want ik moest zelf alle spullen die ik voor de zomer uit de oude kasten had gedaan weer uitpakken en in de nieuwe kasten zetten. Maar al met al ga ik dus met een shiny nieuwe kamer een nieuw schooljaar in. Jullie kennen me inmiddels: bij een nieuw jaar horen goede voornemens, en een van die voornemens is dat ik wil zorgen voor iets meer balans in mijn leven – in het algemeen is die balans er wel, maar dan moet ik het over een behoorlijk lange periode nemen (ik heb weken waarin ik me het snot voor de ogen werk en weken waarin ik heel veel tijd aan vrienden en persoonlijke ontwikkeling besteed, maar het lukt me zelden om werk succesvol met al die andere dingen te combineren), terwijl ik liever zou zien dat iedere week een beetje in balans zou zijn. Bij mij helpt het eigenlijk altijd om een fysieke reminder van een goed voornemen in de buurt te hebben, zodat ik constant herinnerd word aan mijn plan. Daar heb ik nu een superhandig exemplaar van: de nieuwe mok die dit schooljaar op mijn nieuwe bureau staat te stralen. En die heb ik cadeau gekregen!

Ik streef er op zich niet naar om een influencer te worden, maar toen de Fotofabriek contact met me opnam en me aanbood dat ik op hun kosten een mok met een foto mocht laten bedrukken, was ik eigenlijk wel heel enthousiast, vooral omdat ik een nogal intensieve thee- en koffiedrinker ben en altijd wel een nieuwe mok kan gebruiken. Het langst heb ik erover gedaan om een afbeelding te vinden om op de mok te zetten, want ik kan helemaal niet zo goed kiezen tussen vakantiefoto’s uit het verleden (een herinnering naar de reis naar IJsland kan ik altijd op mijn netvlies gebruiken), een collage van foto’s van vrienden en vriendinnen (dan denk ik ook aan ze tijdens gigadrukke werktijden – maar ja, ik wil ook niemand vergeten) of misschien een inspirerende tekst. Die laatste is het geworden, want ik blijf een woordenvrouw, en ik heb gekozen voor een tekst uit een cursus van Structuurjunkie, ‘Moet ik dat nu doen?’ met elke keer een ander woord onderstreept. Toen ik de keuze eindelijk gemaakt had, ging het supersnel: op maandagochtend heb ik de afbeelding en de mok gecombineerd en ben ik tot bestelling overgegaan, en op dinsdagmiddag, een kleine 30 uur later, heb ik de mok in ontvangst genomen. Hij was precies zoals ik me had voorgesteld, en ik heb er heel veel zin in om het komende schooljaar elke dag een kopje thee te drinken uit deze reminder van mijn plan om een beetje meer balans in mijn leven te hebben!

Het mag duidelijk zijn: ik heb de mok dus gratis gekregen van de Fotofabriek. Voor wie meer van ze wil weten hierbij een drietal handige linkjes:

En als er nog een bedrijf is dat gebruik wil maken van mijn promotional skills: mail vooral! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.