Praatjes

Leuke Leidse

Al weer een tijdje geleden heb ik een heel prettig gesprek gehad met Loes van Rosse, die een coachings- en adviesbedrijf voor vrouwen heeft. Ze vond mij wel een goede kandidaat voor een categorie op haar blog, de ‘Leuke Leidse’. Leids ben ik na 20 jaar hier wonen zeker, en het is altijd leuk om te horen dat je leuk bent, dus ik heb natuurlijk meegewerkt aan het interview.

Zo antwoordde ik op de vraag ‘Wie of wat inspireert jou?’ het volgende: Ik bezoek graag musea, ik lees veel en ik ga graag naar de film – dingen die door andere mensen gemaakt zijn vind ik enorm inspirerend. Ik kan erg geïnspireerd raken van het enthousiasme van andere mensen. Als ik met iemand overleg over een menu en ik heb het gevoel dat we samen ergens heen aan het werken zijn, dan krijg ik daar zelf echt een enorme boost van. Datzelfde heb ik ook in de les, en ook met politieke activiteiten: een positieve wisselwerking tussen mij en de mensen met wie ik samenwerk is het beste wat me kan overkomen. Daarom vind ik het ook prettig om zoveel mogelijk met vrienden te werken, want ik weet dan eigenlijk bij voorbaat al dat we elkaar enthousiast kunnen maken en houden.

De rest van het interview kun je hier lezen. De rest van de blog van Loes is ook zeer de moeite waard!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.