Lijstjes,  Schrijfwaar,  Spullen

De 10 van woensdag

Ik denk dat het weer eens tijd wordt voor een beetje virtueel shoppen. Er zijn zoveel coole dingen online te koop, en ik kan toch niet lopen, dus dan maar zo. Voor de duidelijkheid: ik heb niets nodig, maar wie heeft er nou eigenlijk nog weleens iets nodig? Oh ja, ik, een nieuwe glazen nagelvijl. Van levensbelang.

  1. Een handtas die eruit ziet als een boek. Dan kan ik gewoon als nerd in de openbaarheid treden. Maar waar zou ik dan mijn boek moeten bewaren? In de boek-tas? Moeilijk.
  2. Mutsen van bobbl. Ja, ik weet het, het is zomer. Maar je moet voorbereid zijn, ook op de winter. En mutsen met grote harige units pluis voor erbovenop zijn gewoon heel erg belangrijk. Vooral die gele bal.
  3. Deze buitensporig grote tas. Ik word altijd bespot om de omvang van mijn tassen, door vrienden, leerlingen en vage kennissen. Onderschat niet hoeveel ik altijd in mijn tas wil kunnen doen: minstens 2 boeken, opschrijfboekjes, flessen water, pennen, yogakleding, mijn iPad, mijn laptop, en 27 lippenbalsems. Eigenlijk is het helemaal niet raar dat ik een hernia heb.
  4. Designtheedoeken van To Dry For. Ten eerste vanwege de geweldige bedrijfsnaam. Ten tweede omdat ze mooi zijn. Zeker niet omdat ik zo van afwassen houd. Of het ook maar doe.
  5. De lopende sushiband voor thuis. Ik had hem ook al in de tante Susannah-lijst gezet, maar uiteindelijk is alles voor Bassie. Ik vind hem namelijk zelf heel mooi, en waarom zou ik hem dan weggeven?
  6. De Kitchen Goose. Ik heb hem gespot op Kickstarter, en wilde toen meedoen, maar ik ben vergeten te investeren. Om de een of andere reden heb ik het gevoel dat ik hem echt heel erg nodig heb. Want een gekookt ei dat helemaal geel is, dat is gewoon iets dat je een keer gezien moet hebben. Ik in elk geval wel.
  7. Een notitieboekje met ‘What the FUCK’ erop. Ik heb genoeg notitieboekjes. Herstel: ik heb teveel notitieboekjes. Maar op geen van die boekjes staat ‘What the FUCK’.
  8. Een ketting met een grote homp steen eraan. Omdat het kan. En omdat het heel mooi is.
  9. Een luchtje dat naar gin & tonic ruikt. Toch een beetje alsof je adem naar bloemen ruikt. Maar dan andersom.
  10. Deze bizarre opschrijfboekjes. Die heb ik ook nog niet. Jammer genoeg niet leverbaar, maar dat maakt voor virtueel shoppen niet uit. Ik koop namelijk niks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.