Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: op maandag tussen de bedrijven door de inmiddels traditionele falafel bij Maoz, zalig vind ik dat, maar over het aloë vera-drankje moet ik nog even nadenken. Dinsdag duurde de raadsvergadering zo lang dat we zelfs te eten kregen: varkenshaas, sperzieboontjes en allerlei salades. Woensdag at ik bij Witsand in Noordwijk, donderdag bij Woo Ping en de rest van de week kookte M voor me. Lekker!

Horen: dat kan gelukkig weer. De kittens (sinds kort en vooral hierom ook bekend als de ‘catbastards’) hadden het snoertje van mijn koptelefoon doorgeknaagd. Dus ik kon geen muziek meer luisteren, en daar baalde ik van. Ik heb nu nieuwe oranje Urbanears, en die doen het voortreffelijk!

Ruiken: ik heb een van de bruisballen van vorige week nu daadwerkelijk te water gelaten, heerlijk. Op het moment vrees ik dat ik vooral mezelf ruik, want de yoga-workshop was weer heftig en dan wil je nog weleens door je deodorant heen breken. Of ik in elk geval wel.

Zien: ik lees het eerste boek van ‘Game of Thrones’, dus op het moment zie ik vooral lettertjes op mijn iPad (ik lees tegenwoordig het liefst e-books). Het voetbal is gelukkig bijna afgelopen, en de Tour duurt nog even, dat vind ik dan wel weer leuk. Ik zie uit naar een zomer vol Netflix!

Voelen: de eindejaarsdip is nog niet afgelopen – ik ben moe en chagrijnig en ook een beetje huilerig. Maar ik ben ook heel trots op mezelf, omdat ik donderdag mijn maiden speech heb gegeven, iets waar ik overigens ontzettend zenuwachtig over was. En dat is voor iemand die normaal zonder enige moeite in het openbaar haar scheur opentrekt best bijzonder.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.