Lijstjes,  Voornemens

De 10 van woensdag

Voordat flauwekulletjes live ging, maakte ik natuurlijk al lijstjes. En een van die lijstjes was het lijstje van mijn goede voornemens van 2014, en omdat we nu ruim over de helft van het jaar zijn, wordt het tijd om ze even te evalueren. Meestal maak ik op 1 augustus ook goede voornemens, maar ik heb ook al de verjaardagslijst, dus ik ga eerst eens even de huidige lijstjes afwerken.

  1. 9 kilo afvallen – de laatste meting voordat ik op vakantie ging (na een uitgebreid diner bij FG) was +2,5. Dikke vette FAAL dus.
  2. 52 boeken lezen – gelukt. Ik ga er zelfs overheen!
  3. Minder rotzooi maken – best goed gelukt. Althans, ik ruim vaker op. Ik heb ontdekt dat ik me eigenlijk heel onprettig voel in een rommelige omgeving, dus ik zal wel moeten. Misschien nog een beetje schoonmaken, dan ben ik helemaal goed bezig.
  4. Meer interessante gin drinken – dit is zeker gelukt. Mijn nieren danken mijn goede voornemens.
  5. 2 keer per week thuis yoga doen – niet gelukt. En ik moet hier echt een gewoonte van maken, dus dat wordt nog een mooie uitdaging.
  6. Zonder hulp in een handstand leren komen – 6 keer gelukt dit jaar, maar ongeveer 600 keer niet, dus nee. Niet gelukt. In 2015. Hoop ik.
  7. Mijn bril dragen als ik lesgeef – niet gelukt. Ik heb zelfs een nieuwe bril, maar die blijft ook strak in mijn tas. En dan klagen over hoofdpijn, want zo ben ik ook wel weer.
  8. Naar 10 musea – gelukt.
  9. Elke dag iets weggooien of weggeven – niet gelukt. Maar ik ga een variatie hierop opnemen in de voornemens voor 2015. Watch this space.
  10. Weer gaan bloggen – gelukt.