Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb deze week zo ontstellend veel gegeten dat alle resultaten van mijn dieet van 2015 als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. Bij de Foodhallen ben ik los gegaan, de macarons van de macaroncursus moesten natuurlijk ook op, vrijdag ben ik met M en B gaan eten. Oh, en ik had een grote zak colaflesjes mee naar de bioscoop. Maar het was allemaal lekker, dus ik heb er in elk geval plezier van gehad.

Horen: gisteren heb ik tot laat met M naar VH1 Classic gekeken. Of eigenlijk vooral geluisterd, want naar de clipjes keken we niet, want we waren ook in gesprek. Ik heb nogal wat hoogtepunten van de jaren ’80 voorbij zien trekken. Leuk weer!

Ruiken: ik ga straks in bad met een grote hoeveelheid bubbelbad erin, van Philosophy. De geur heet Inner Grace, en ik vind hem erg prettig. Ik heb al drie keer aan de fles geroken, bij wijze van voorpret.

Zien: twee films, Big Eyes en Wild. Ik vond ze allebei best goed, maar niet veel meer dan dat, al heb ik wel een zwak voor hoe Tim Burton alles vormgeeft, dus misschien is Big Eyes wel de winnaar van de week. En het nieuwe seizoen van House of Cards, dat kijk ik nu doorlopend.

Voelen: ik heb een kater. Gisteren is het laat geworden en hebben we superveel gin gedronken. Ik werd om 15.15 wakker met een algeheel brak gevoel en daar wentel ik me al de hele dag in.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.