Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: mijn nieuwe ‘hé dat is lekker en dat past heel goed in het dieet’-obsessie: Optimel Griekse yoghurt met kersen. Heerlijk. Waarschijnlijk minder lekker als je alles gewoon kan eten, maar ja, dat gaat nu even niet.

Horen: de nieuwe Mumford & Sons, die een uitermate slechte recensie kreeg van de Volkskrant, gewoon om te kijken of hij echt zo beroerd was. En wat mij betreft valt het allemaal wel mee, het is een tamelijk nietszeggende popplaat, maar ik word er niet boos van ofzo.

Ruiken: ik had yoga-weekend, in een volle, slecht te ventileren, zaal. Dus ik heb 2 dagen vooral lijflucht geroken. Maar goed, ik zal daar zelf ook wel aan bijgedragen hebben, dus ik mag daar verder niet moeilijk over doen. Jammer is dat.

Zien: het was weer openluchtfilmfestival van het LIFF. Dit jaar had ik niet de tripel, vooral omdat ik gisteren graag vroeg naar bed wilde om 8 uur te slapen, maar ik heb donderdag To Catch A Thief gezien, een mooie Hitchcock uit 1957 met Grace Kelly en Cary Grant, en vrijdag The Grand Budapest Hotel, waar ik al eerder heen ben geweest, maar die ik toen voor 75% gemist heb, omdat ik in slaap ben gevallen in de bios. Ik vond hem in zijn volledigheid veel mooier dan dat kleine stukje.

Voelen: eindelijk begint de temperatuur weer een beetje te stijgen. Donderdag was al een prachtdag, maar ik zit me vooral te verheugen op temperaturen van rond de 20 graden en geen regen. Kom maar door met de zomer!

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.