Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb de hele week junkfood gegeten. Dat voelt zo, het is niet helemaal waar, maar ik ben bijvoorbeeld donderdag vergeten avondeten in mijn schema op te nemen, zodat M (niet de mijne, een andere D66-M) om half 12 voor mij een frikandel speciaal is gaan halen voor tijdens de laatste stukjes raadsvergadering. Ik moet erg nodig weer in het gareel komen.

Horen: met een mega-rapportvergadering, twee raadsvergaderingen, een Algemene PersoneelsVergadering en een diplomauitreiking achter de rug kan ik met zekerheid zeggen dat ik deze week vooral mensen heb horen praten. Veel leuke dingen, maar het was wel heel veel tekst.

Ruiken: ik heb nog een week Molecule 01 gedragen, omdat ik gewoon te belazerd ben om een nieuw parfum van de week te kiezen. Inmiddels verveelt hij wel een beetje, dus volgende week ga ik echt beter mijn best doen. Beloofd.

Zien: nog steeds best wel veel voetbal en nu ook de Tour de France. Ik zou zielig kunnen doen en zeggen dat mijn man altijd bepaalt wat we kijken op tv en dat ik een slachtoffer ben omdat ik volledig tegen mijn zin voetbal en wielrennen moet kijken, maar dat is niet zo, want ik kijk ook gewoon als hij er niet is. Ik vind sport kijken lekker ontspannend – andere mensen hard zien werken is gewoon leuk. Ik voel me overigens zelden echt betrokken bij een wedstrijd, dus het maakt me niets uit wie er vanavond wint.

Voelen: het is vakantie. M en ik leiden de vakantie in door een dagje naar de sauna te gaan, inclusief massages (voor hem een ontspanningsmassage, voor mij een sportmassage), en die hebben we allebei hard nodig. Volgende week ben ik vooral jarig, en dan gaan we daadwerkelijk op vakantie. Ik heb er heel veel zin in.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.