Corona,  Corona-diaries,  Wedstrijd

Superbelangrijke Paaswedstrijd – je kunt nog meedoen!!!

Een paar dagen geleden heb ik een superbelangrijke Paaswedstrijd afgekondigd – met daarin prachtige prijzen, want ik heb maar liefst 2 “studying” t-shirts, die gewonnen kunnen worden door mijn leerlingen en oud-leerlingen, en 2 exemplaren van het boek der boeken, het zelfhulpboek waar we allemaal op zaten te wachten: ‘Dingen anders doen’ van mijn onvolprezen liefste vriendin Lianne Keemink, en die kunnen door iedereen gewonnen worden. DUS OOK DOOR JOU. Omdat ik onduidelijk was over de uiterste inzendtermijn (‘uiterlijk woensdag 15 april’ is natuurlijk veel te vaag) ga ik hem nu specifieker maken en tegelijk een beetje oprekken: uiterlijk donderdag 16 april om 16.04 (jajaja 16-04 om 16.04, hoe grappig ben ik) wil ik inzendingen binnen hebben. Dus ga aan de slag mensen – jullie kunnen nog meedoen en een heel grote kans maken om de poet te pakken!


Wat kan ik winnen?

Er zijn in totaal 4 prijzen te winnen: 2 t-shirts en 2 boeken. De t-shirts komen uit mijn webshop (dus als je niet wint, kun je er zelf ook een bestellen; je kan “studying” ook op tassen, laptophoezen en schriften krijgen, en als je niet meer op school zit of studeert, maar wel thuis niet je productiefste zelf zit te wezen is er ook een variant met “working”  (t-shirts, hoodies, de hele mikmak) – ik vermoed dat ik aan die webshop nooit één rode cent ga verdienen, maar stel dat het wat gaat schuiven, dan maak ik alles over naar het Rode Kruis) en het boek is het nagelnieuwe boek van Lianne Keemink, ‘Dingen anders doen – kleine veranderingen voor een nog leuker leven’.

Wat moet ik doen om te winnen?

De t-shirts zijn als prijs exclusief beschikbaar voor leerlingen en oud-leerlingen van Gymnasium Novum. Als je mee wilt doen (en dat wil je), stuur je mij uiterlijk woensdag 15 april iets* waaraan ik kan zien hoe jij een schooldag beleeft en natuurlijk keihard aan het “studeren” bent. Ik ben benieuwd naar hoe zo’n dag er voor jou uitziet en hoe hard je nou echt aan het werk bent. Heb je de hele dag een onesie aan? Hoeveel tosti’s gaan er op een schooldag doorheen?

De boeken kunnen door iedereen gewonnen worden – althans, 2 elementen uit iedereen. Als je in aanmerking wilt komen voor je eigen exemplaar van ‘Dingen anders doen’, stuur je mij ook uiterlijk donderdag 16 april om 16.04 iets* waaruit blijkt dat jij ook toe bent aan gewoonteverandering. Laat me weten welke gewoonte jij hebt die dringend veranderd moet worden en wat je tot nu toe voor pogingen hebt ondernomen om dat te doen en waarom het steeds mislukte.

Hoe doe ik mee?

Je inzending kun je naar mij mailen, naar mijn school-mailadres of naar dit email-adres.

* Ja, “iets” is een vage term, dat doe ik expres. Kies je eigen vorm: schrijf iets, maak een fotostrip, een epic movie, wat je wilt. Maak het niet te privé, want ik zou het leuk vinden om de inzendingen van de winnaars op deze blog te publiceren. Doe gewoon lekker je best – ik heb vooral veel zin om leuke inzendingen te krijgen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.