Corona,  Corona-diaries,  Prijsvraag,  Wedstrijd

Superbelangrijke Paaswedstrijd

Niet dat we het echt gaan merken, want we zitten toch thuis, maar goed: het is Pasen, en waar dat voor religieuze mensen betekent dat ze naar de kerk gaan, voor muzikale mensen dat ze naar de Matthäus gaan en voor mensen die van lekker eten houden dat ze helemaal los gaan op de seizoensproducten (asperges, lam, aardbeien, kom maar door), betekent het nu ook dat we 4 dagen niet hoeven te werken. Tenzij je natuurlijk een creatief beroep hebt, want boeken schrijven en schilderen houdt nooit op – tenminste, zolang als de inspiratie duurt. Sinds we in semi-lockdown zitten ben ik veel aan het schrijven, en ik zou het leuk vinden om anderen te stimuleren om ook te creatief te blijven, dus het is tijd voor een superbelangrijke Paaswedstrijd!

Wat kan ik winnen?

Er zijn in totaal 4 prijzen te winnen: 2 t-shirts en 2 boeken. De t-shirts komen uit mijn webshop (dus als je niet wint, kun je er zelf ook een bestellen; je kan “studying” ook op tassen, laptophoezen en schriften krijgen, en als je niet meer op school zit of studeert, maar wel thuis niet je productiefste zelf zit te wezen is er ook een variant met “working”  (t-shirts, hoodies, de hele mikmak) – ik vermoed dat ik aan die webshop nooit één rode cent ga verdienen, maar stel dat het wat gaat schuiven, dan maak ik alles over naar het Rode Kruis) en het boek is het nagelnieuwe boek van Lianne Keemink, ‘Dingen anders doen – kleine veranderingen voor een nog leuker leven’.

Wat moet ik doen om te winnen?

De t-shirts zijn als prijs exclusief beschikbaar voor leerlingen en oud-leerlingen van Gymnasium Novum. Als je mee wilt doen (en dat wil je), stuur je mij uiterlijk woensdag 15 april iets* waaraan ik kan zien hoe jij een schooldag beleeft en natuurlijk keihard aan het “studeren” bent. Ik ben benieuwd naar hoe zo’n dag er voor jou uitziet en hoe hard je nou echt aan het werk bent. Heb je de hele dag een onesie aan? Hoeveel tosti’s gaan er op een schooldag doorheen?

De boeken kunnen door iedereen gewonnen worden – althans, 2 elementen uit iedereen. Als je in aanmerking wilt komen voor je eigen exemplaar van ‘Dingen anders doen’, stuur je mij ook uiterlijk woensdag 15 april iets* waaruit blijkt dat jij ook toe bent aan gewoonteverandering. Laat me weten welke gewoonte jij hebt die dringend veranderd moet worden en wat je tot nu toe voor pogingen hebt ondernomen om dat te doen en waarom het steeds mislukte.

Hoe doe ik mee?

Je inzending kun je naar mij mailen, naar mijn school-mailadres of naar dit email-adres.

* Ja, “iets” is een vage term, dat doe ik expres. Kies je eigen vorm: schrijf iets, maak een fotostrip, een epic movie, wat je wilt. Maak het niet te privé, want ik zou het leuk vinden om de inzendingen van de winnaars op deze blog te publiceren. Doe gewoon lekker je best – ik heb vooral veel zin om leuke inzendingen te krijgen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.