101 liedjes,  45 dingen,  Lijstjes

De 45 dingen die ik wil doen voordat ik 46 word

Tja, als je net met heel veel bombarie een verjaardag hebt afgerond en voor een jaar waarin we allemaal door corona ongeveer 4 maanden niet zo heel veel konden doen toch nog relatief veel hebt weten af te strepen, dan zit er weinig anders op om voor je nieuwe levensjaar een nieuw lijstje te maken. Althans, als je mij bent, en dat ben ik, wel. Dus ik heb ook een deel van mijn verjaardag besteed aan een brainstorm over de nieuwe elementen op de lijst en over welke dingen ik wil continueren, ofwel omdat ik het belangrijk vind dat ik ze elk jaar doe (lezen, massages halen, films kijken) ofwel omdat ik ze gewoon nog niet af had (die lijst van 101 liedjes bijvoorbeeld, wat een drama). Zoals elk jaar is deze lijst ook een open uitnodiging aan mensen die zin hebben om iets met mij te ondernemen: als je zegt dat het voor de lijst is, ben ik tot veel bereid!

  1. 45 boeken lezen
  2. 45 films zien
  3. 20 seizoenen van series kijken
  4. Naar 5 concerten
  5. Naar 4 musea waar ik nog nooit geweest ben
  6. Naar 6 theatervoorstellingen
  7. Naar een drag show
  8. Naar een opera
  9. Naar een dansvoorstelling
  10. Een boswandeling maken
  11. Een strandwandeling maken
  12. Een fietstocht van 45 km maken
  13. Meedoen aan 3 hardloopevenementen
  14. De Joop Zoetemelk-classic fietsen
  15. Naar een voetbalwedstrijd 
  16. Een cursus op creatief gebied volgen 
  17. Een cursus op culinair gebied volgen
  18. Een buikdansworkshop doen
  19. 1 ding van de awesome-lijst doen en de awesome-lijst updaten
  20. Alle Avengers-films in chronologische volgorde kijken
  21. Mijn website mooi maken
  22. Mijn kleding/accessoires wishlist updaten
  23. Een playlist maken van mijn 101 favoriete liedjes
  24. Een Celine trio tas kopen
  25. Een paar dagen alleen weggaan
  26. 6x een massage
  27. 6x een facial
  28. Bloed geven 
  29. Naar de tandarts
  30. Naar een wijnproeverij
  31. Een fles champagne sabreren
  32. Een wijngaard bezoeken 
  33. Uit 10 verschillende landen een fles wijn drinken (mag gedeeld worden)
  34. Naar een sterrenrestaurant waar ik nog nooit geweest ben 
  35. Naar Parijs
  36. Fruits de mer eten
  37. Een fotoshoot doen
  38. Me laten opmaken door een pro
  39. Naar de Efteling
  40. Een ijsvogel in het wild zien
  41. Naar een dierentuin
  42. Een vaartochtje maken met een boot
  43. Een dag helpen bij de voedselbank
  44. Een activiteit met mijn tutorleerlingen
  45. 50.000 woorden aan mijn boek schrijven

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.