46 dingen,  Lijstjes,  Plannen

De 46 dingen die ik wil doen voordat ik 47 word

Ik ben jarig vandaag. Zoals elk jaar vier ik dat met champagne, lekker eten en, verspreid over ongeveer een week, leuke mensen. Verder heb ik natuurlijk uitgebreid de tijd genomen om terug te kijken op het afgelopen jaar en plannen te maken voor het nieuwe. Ik heb in mijn 46ste levensjaar nog best wel wat gave dingen gedaan, en helaas ook nog wat zeperds behaald (zo is het boek dat ik pontificaal in mijn Ik ben 45’-post aankondigde niet af, laat staan dat ik een uitgever heb). Maar daar staat tegenover dat ik nu weer een ’46 dingen die ik wil doen voordat ik 47 word’-lijst kan presenteren en daarnaast nog wel een paar ideeën heb voor het komende jaar. Ik hoop op fijne mensen, heerlijke diners, fysieke en mentale fitheid en professionele succeservaringen. Maar vooral wens ik mezelf toe dat ik weer een jaar mezelf mag zijn. En veel champagne. Dat ook. ⁣

 1. 46 boeken lezen
 2. 46 films zien 
 3. 20 seizoenen van series kijken 
 4. Naar 5 concerten 
 5. Naar 4 musea waar ik nog nooit geweest ben 
 6. Naar 6 theatervoorstellingen 
 7. Naar een drag show 
 8. Naar een opera 
 9. Naar een dansvoorstelling 
 10. Een boswandeling maken 
 11. Een fietstocht van 100 km maken
 12. De Joop Zoetemelk-classic fietsen 
 13. Naar een voetbalwedstrijd 
 14. Een cursus op creatief gebied volgen 
 15. Een cursus op culinair gebied volgen 
 16. Een buikdansworkshop doen 
 17. Een bomenklimworkshop doen
 18. Een boksworkshop doen
 19. 1 ding van de awesome-lijst doen en de awesome-lijst updaten 
 20. Mijn kleding/accessoires wishlist updaten 
 21. Een hotel-wishlist maken en in een van die hotels slapen
 22. Een paar dagen alleen weggaan 
 23. 6x een massage 
 24. 6x een facial 
 25. 4x een pedicure
 26. Bloed geven 
 27. Naar de tandarts 
 28. Helpen bij een wijnproeverij of een wijnproeverij organiseren 
 29. Een wijngaard bezoeken
 30. Uit 5 voor mij nieuwe landen een fles wijn drinken
 31. Naar een sterrenrestaurant waar ik nog nooit geweest ben
 32. 10 Michelinsterren verzamelen 
 33. Fruits de mer eten 
 34. Naar Parijs 
 35. Een fotoshoot doen 
 36. Me laten opmaken door een pro 
 37. Naar de Efteling 
 38. Een ijsvogel in het wild zien 
 39. Naar een dierentuin 
 40. Een activiteit met mijn tutorleerlingen doen
 41. De word count van ‘Zijn er nog vragen?’ op 50.000 krijgen
 42. Een beleggingsrekening openen
 43. De chocoladetaart van Tony’s Chocolonely eten
 44. Op truffeljacht gaan
 45. Mijn CV en LinkedIn updaten
 46. Een playlist maken van mijn 101 favoriete liedjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.