Bedrijf,  Corona,  Corona-diaries,  Kwartaalevaluatie

De tweede kwartaalevaluatie van 2021

Ik ben dit kalenderjaar voor het eerst aan de slag gegaan met een kwartaalevaluatie van alles wat ik zoal doe, en dat doe ik aan de hand van een vragenlijst. En aan de hand van alle aantekenboekjes, apps en planners waarin ik sowieso mijn voortgang op ieder punt bijhoud, natuurlijk – het is in mijn geval eerder een kwestie van informatie bij elkaar voegen dan van gegevens uitzoeken. Heeft al dat neurotische geadministreer van mij ook nog een nut. Maar goed, de evaluatie van Q2 is af en BV Susannah draait op volle toeren, kan ik jullie zeggen. Hoewel ik zegge en schrijve nul euro heb verdiend met mijn side hustle (er valt op het moment gewoon niet zo veel te cateren, niemand heeft behoefte aan mijn scherpe correctiepen, en hoewel ik vermoed dat er veel mensen zijn die best wat coaching zouden kunnen gebruiken, weten ze mij daar kennelijk niet voor te vinden) ben ik er financieel toch behoorlijk op vooruitgegaan, want ik heb een uitbreiding van mijn aanstelling op school gekregen: eerst tijdelijk voor de rest van het schooljaar, maar bij de herijking van mijn taak is die nog verder uitgebreid voor volgend schooljaar. Ik moet daarmee dan wel 4 dagen naar school, maar dat zij dan zo. Zoals het er nu naar uitziet, zal ik nog voor het eind van het derde kwartaal het spaardoel dat ik had gesteld voor 2021 hebben bereikt, en daar ben ik eigenlijk best wel trots op. Het hebben van een no spend helpt hier natuurlijk erg bij, maar het spaardoel was ook vastgesteld in de wetenschap dat ik die no spend had, en dat ik zo veel zou overhouden had ik niet verwacht.

Maar los van de pecunia is dit ook een goed kwartaal geweest. Ik heb een coachingstrajectje doorlopen, 2 webinars gedaan en een workshop ‘Grip op je inbox’. Ik heb wat boeken in de persoonlijke ontwikkelingssfeer gelezen (geen aanraders helaas) en 2 podcasts geluisterd, eentje van Sarah Knight, mijn favoriete anti-goeroe. Verder heb ik 18 boeken gelezen (favorieten: The Gifted School, Daisy Jones and The Six, Just Like You; minder favorieten: Theo Janssen (dat ging mij iets teveel over hoe kut het is om een boek over Theo Janssen te schrijven) en Wat wij zagen). Ik heb 8 films gekeken die ik nog niet had gezien, allemaal thuis want eerst corona en toen geen tijd, waarbij ik heb genoten van Ma Rainey’s Black Bottom en Palm Springs en minder plezier heb beleefd aan Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga en Like A Boss. Bovendien zag ik toen er nog wel corona-sluitingen waren Jurassic Park in de bios en heb ik mijn project om alle Marvel-films in chronologische volgorde te kijken afgerond. Ik ging naar 1 concert, het Songfestival, naar 1 museum, de Kunsthal, zag online de voorstelling Ilias van leerlingen van mijn school. Ik bezocht 5 restaurants (waarbij ik 4 Michelinsterren aan me voorbij zag trekken). Fysiek ging het ok, ik had bijna geen last van eczeem, was heel erg moe, maar ik ben corona-vrij gebleven dus geen klachten. Ik rende 25,64 km en had toen geen zin meer in hardlopen, ik fietste 379,21 km, volgde 18 PT sessies in de gym, deed online 6 pilates- of yogalessen, 1 les Body Balance in een parkeergarage en trainde verder elke dag ofwel thuis ofwel in de gym. Ik heb 2 massages gehad, een IPL flitser gekocht, slikte elke dag mijn placebo’s, sliep gemiddeld 7,4 uur per nacht en ik heb 1 shot Pfizer in mijn arm gehad. Prima kwartaaltje toch?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.