Lijstjes,  Projecten,  Spullen,  Voornemens,  Winkelen

De 10 van woensdag

Geld uitgeven is op zich niet echt een goed voornemen van me, dat talent heb ik namelijk al helemaal uitgewerkt, maar ik heb wel een paar aanschafplannen voor 2015 – en verder wil ik het rustig aan doen. Ik heb genoeg kleren en andere spullen, maar sommige dingen heb ik gewoon nodig.

  1. Een Fatboy Desswerrum kruik, voor als ik mezelf zover krijg om een keer gewoon rustig op de bank een boekje te lezen.
  2. Kaartjes voor de Thalys naar Parijs en voor de Jeff Koons-tentoonstelling in het Centre Pompidou. Ik wil die tentoonstelling echt heel graag zien, en M en ik hebben elkaar met Kerst een weekend Parijs cadeau gedaan. Merci, Santa!
  3. Nieuwe meubels voor de woonkamer. Twee banken, een ondiep maar wel breed kastje om de troepjes die rondslingeren in te doen. Misschien een nieuw kleed en nieuwe gordijnen.
  4. Een nieuwe koffer. M en ik hebben een goeie grote koffer en een totaal vergane kleinere koffer. Die moet echt nodig vervangen worden.
  5. Een of twee nieuwe beha’s. Ik heb er een die goed past en een stuk of tien die niet goed passen, maar waarvan ik hoop dat ze binnenkort weer passen. Vroeger was lingerie kopen echt een feest voor mij, maar inmiddels kan ik alleen nog maar terecht bij winkels waar ze ook kunstbenen verkopen, en dat is deprimerend.
  6. Nog een meubel: een kastje waar alle drank in past, inclusief mijn gin-collectie. Want die staat nu de boekenkast te vullen, en die is sowieso al veel te vol.
  7. Een heel mooi sieraad van Eva Schreuder. Het is een ketting, en ik zeg er verder niks over, maar hij is echt prachtig.
  8. Een abonnement op Yoga Journal voor op de iPad. De papieren versie vind ik te duur, maar de iPad-versie is goed te doen. En stukken beter dan de Nederlandse versie (Yoga Magazine – wat een tutblad is dat, zeg).
  9. Een supermooie jurk voor op mijn 40ste verjaardag. Ik denk dat ik eens stevig ga uitpakken. Vivienne Westwood ofzo.
  10. Nieuwe panty’s. Ja mensen, de glamour knalt jullie tegemoet.