Hotel,  Lijstjes,  Masturdating

Tijd voor een lijstje!

Vroeger, toen ik nog discipline had, of toen ik verder niks te doen had, dat kan ook, publiceerde ik elke woensdag een lijstje op deze blog. Maar de tijden zijn veranderd, de klad is erin gekomen en ik heb gewoonweg niet elke woensdag 10 dingen over 1 onderwerp te zeggen. En vandaag is het vrijdag, dus om de ’10 van woensdag’-categorie nieuw leven in te blazen heeft ook geen zin, want ik ben helemaal niet bereid om nog 5 dagen te wachten met de belangwekkende lijst die ik graag wil delen. Ik werd namelijk vanochtend alleen wakker in een hotel (dit klinkt alsof ik een soort Amy Winehouse ben en alsof M en ik uit elkaar zijn, geen van beide het geval overigens) en ik vond dat heerlijk. Hier de 10 redenen waarom ik het een groot feest vind om alleen in een hotelkamer te zijn.

  1. Alle kussens zijn voor mij.
  2. Het hele dekbed is voor mij.
  3. Ik kan mezelf diagonaal over het bed heen positioneren als ik ga slapen en er is niemand die er wat van zegt.
  4. Ik word niet gebreakfastshamed als ik helemaal los ga op het ontbijtbuffet.*
  5. Er is ’s ochtends best wel veel tijd tussen het ontbijt en de uitchecktijd en dan kan ik heerlijk aan het bureautje dat er meestal wel is op mijn laptop dingen doen.
  6. Ik ben de enige factor bij het besluiten dat het licht uit gaat of aanblijft.
  7. Als ik televisie wil kijken vanuit mijn bed (dat kan thuis niet want we hebben geen televisie op de slaapkamer en dat gaan we ook nooit nemen) dan kan dat ook eens een keer.
  8. Als ik een maskertje op wil doen en in mijn ondergoed wil dansen is er niemand die het ziet. Tenminste, als ik niet vergeet het gordijn dicht te doen.
  9. Om half 11 gaan slapen is niet te vroeg. Tenminste, een representatieve poll bij iedereen in mijn hotelkamer leverde op dat 100% van de ondervraagden dat heel redelijk vond.
  10. Het is tijdelijk – vanavond ben ik weer thuis, deel ik het dekbed en de kussens en hoef ik me niet te verheugen op minichocoladebroodjes. En dat is me ook heel veel waard.

* Dit is overigens niet helemaal waar, maar die Zweedse zakenman die mij vanaf een tafel verderop heeft zitten judgen kan de Zweedse tyfus krijgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.