Awesome-lijst,  Lijstjes

De nieuwe awesome-lijst

Ik heb alweer een tijdje geen update gemaakt van de awesome-lijst, en ik heb er inmiddels wel in mijn hoofd een update aan gegeven, dus misschien is het wel een mooi moment om hem ook even online vast te leggen. Van de vorige lijst heb ik 3 dingen voltooid (mensen in de echt verbinden, naar een concert van Elbow en roomservice bestellen in een hotel), en vind ik sommige dingen (een gin festival bezoeken) iets minder awesome dan ik ze eerder vond. Tijd om hem op te schonen dus!

Dit zijn de dingen die mij op het moment het meest awesome lijken:

  1. Slapen in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.
  2. Een keer op TV ergens mijn mening over geven.
  3. Een marathon lopen. Een hele.
  4. Een roman schrijven.
  5. Het Noorderlicht zien.
  6. Helpen bij een wijnoogst, inclusief druiven stampen.
  7. Naar de Noordpool.
  8. Een hele stoere presentatie geven. 10 minuten stand-up comedy of bij iets TED-achtigs, dat maakt me niet uit.
  9. In 1 dag in een sterrenrestaurant ontbijten, lunchen en dineren.
  10. Het Parthenon in Nashville zien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.