Afvallen,  Bloggen,  Dieet,  Gezeur,  Vakantie,  Vloggen

Ik ben er nog. Of weer.

Soms schiet er weleens iets bij in. Dan staat het leven even in de weg. In mijn geval is er de aflopen tijd nogal wat bij ingeschoten: bloggen, vloggen, sporten, letten op wat ik eet, yoga, lezen, slapen, opruimen (maar dat schiet er al 43 jaar bij in) en creatieve zaken in het algemeen. Maar daar staat tegenover dat ik herkozen ben in de gemeenteraad, met maar liefst 1043 stemmen, vice-fractievoorzitter ben geworden, op school plaatsvervangend leerjaarcoördinator van de 4de klas was, vanaf volgend jaar leerlingcoördinator van klas 3 en 4 zal zijn, een wijncursus heb gevolgd en mijn diploma heb gehaald, zowaar ‘with distinction’, naar Manchester, Rome, Athene, Lille en Madrid ben geweest en allerlei concerten heb gezien. En ik ben 10 kilo aangekomen in ongeveer een jaar, maar dat ervaar ik minder als een prestatie dan als reden om mezelf weer eens even streng onder handen te nemen. In elk geval ben ik er dus nog. Of weer. En ik ga weer schrijven en vloggen. Want hoewel alle dingen die ik wel heb gedaan enorm bevredigend waren mis ik de dingen die ik niet heb gedaan. Dus watch this space, want het zal niet lang een lege ruimte blijven!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.